Glasovn Paragon GL18 til sals

Posted by on 14. desember 2014 in Blogg

juleglas

Slikt kan ein lage med ein ParagonGL18

 

Dei som har fulgt med yngbirk.no ei stund har fått med seg at glaskunsten er fjerna frå sida.  Eg har gjennom dei siste par åra hatt såpass store problem med ei skulder at eg har vore nøydd å innsjå at eg må begrense aktiviteten min.

Det er har tatt ei stund å komme dit, og for å være ærleg så er det eit temmeleg sårt valg, men no er bestemmelsen tatt. Eg sel glasovnen min – ein Paragon GL18 – med alt tilhøyrande utstyr. Den som kjøper denne får ein ovn i tipp-topp stand, og bortimot eit fullt glasverksted.

Om du er interessert kan du ta kontakt med meg for full utstyrsliste.

Annonse på Finn

Hjelp meg gjerne å spre ordet 🙂

Paragon GL18 – god som ny

 

 

solfangar grøn

Kun fantasien set begrensingar

 

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *